Wil jij:

*een work-out waarin je je frustratie kwijt kan;

*een groep enthousiaste en positieve mensen om je heen;

*een manier om jezelf sterker en zelfverzekerder te voelen;


*sporten zonder enige vorm van fysiek contact met anderen;


*op een verantwoorde manier afvallen die leuker is dan menig andere?

Dan bieden wij jou een unieke les in een gezellige en veilige omgeving!

Bokszaktraining, wat houdt dat nou precies in?

Tijdens bokszaktraining kun je even helemaal losgaan op een bokszak. Terwijl je flink werkt aan je conditie en calorieën verbrand, raak je ook je frustratie kwijt, dus een total body work-out! De training wordt tussendoor afgewisseld met conditionele en spierversterkende oefeningen zoals: Push-ups, squats, samengestelde en enkelvoudige buikspieroefeningen om de work-out nóg completer te maken.

Bokszaktraining is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, de beginnende en gevorderde (vecht)sporters. Iedereen wordt gerespecteerd voor wat hij of zij kan. Op de bokszak leer je een breed scala aan stoot- en traptechnieken uitvoeren vanuit diverse vechtsport disciplines. Je leert, mede dankzij de persoonlijke begeleiding en je mededeelnemers, de technieken iedere les steeds beter uit te voeren. Na mate je vaker komt zal je gaan merken dat je nieuwe technieken leert, je conditie verbetert en (explosieve)kracht opbouwt in je spieren.

Bokszakraining wordt bij ons gegeven door docenten met jaren ervaring, kennis en rijkserkende diploma’s op het gebied van Karate, Kickboksenen, Mixed Martial Arts (M.M.A.) en (sport)psychologie.

Je wordt iedere les altijd begeleid door onze docenten en medesporters met diverse ervaring.


Dus wil jij fitter worden als ooit tevoren en een trainingen doen die je nooit gaan vervelen?
Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan deze geweldige les.

Onze bokszaktraining promotiefilm:

Stress, PTSS, PTSD, Burn-out, Trauma:

Bokszak training klap vuist bokszak mayru center zetten sportschoolBokszaktraining wordt bij ons ook beoefent door mensen met stress, PTSS, PTSD, Burn-out en/of trauma gerelateerde klachten. Overleg bij twijfel voor deelname altijd met ons en/of jouw specialist/behandelaar. Het kan zijn dat jouw verwerkingsproces nog in volle gang is en er al ‘teveel gebeurd’ op het moment. Wij kunnen jou uiteraard begeleiden maar als je al bij een specialist loopt dan is het raadzaam om eerst met hem of haar te overleggen.

Herken jij je in één van de onderstaande situaties, dan kan bokszaktraining je ondersteunen:

*Weinig zelfvertrouwen/onzekerheid
*Moeite met het uiten van jouw emoties
*Het verwerken van trauma gerelateerde klachten
*Burn-out en/of overspannenheid
*Moeite hebben met grensoverschrijdend gedrag
*Stemmingswisselingen
*Piekeren en twijfelen aan jezelf
*Leren omgaan met boosheid, pijn of verdriet
*Rouw en verliesverwerking

Voor de bokszaktraining werken wij ook samen met diverse behandelaars. Het kan dus zijn dat jij in behandeling bent bij een therapeut waar jij verbaal wordt geholpen en dat wij jou fysiek kunnen helpen.

Ga het doen!

Bokszaktraining zetten sportschool mayru centerJe leert en ervaart het beste door ‘gewoon’ te doen. Dit is altijd de beste manier. Je kan komen kijken, er over praten en er nog zo lang over nadenken, maar je wordt alleen sterker als jij jouw patronen gaat doorbreken en er voor durft te gaan. 
Je gaat leren om makkelijker uit je comfortzone te komen en misschien zelfs wel een nieuwe leefstijl te gaan ontwikkelen. Uiteraard begrijpen wij dat dit voor de één makkelijker is dan voor de ander. Je bent altijd welkom om eerst een les te komen bekijken zodat je vervolgens daarna een proefles kan ervaren.

Reserveren voor een groepsles:

Wij geven onze bokszaktraining meerdere keren per week en hebben een eenvoudig digitaal aanmeld systeem voor deze les. Je reserveert voor een les vanuit je luie stoel en afmelden gaat via hetzelfde systeem als je bent verhinderd. De dag na een training kun je reserveren voor dezelfde training de week daarna, verder vooruit plannen is niet mogelijk. Het reserveren of aanpassen per mail of telefoon is niet mogelijk. Het digitale aanmeld systeem kun je vinden in onze menubalk onder ‘reserveren’
of klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Wij hebben voor deze les 18 bokszakken, dus plek voor 36 deelnemers. Deelname is daardoor alleen mogelijk na reservering. In het systeem kun je zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn, dan staat er bijvoorbeeld 16/36, dus in dit voorbeeld zijn er dan nog 20 plekken vrij en let op: Vol=vol.

——————–

Voor de duidelijkheid: Reserveren is alleen voor bokszaktraining. Voor onze andere lessen geldt dat je altijd kunt deelnemen.

Ter informatie: De leeftijd van 13+ is een richtlijn. De groep bestaat hoofdzakelijk uit deelnemers van 18 jaar en ouder.

Kledingvoorschrift voor deze les:

*Bokshandschoenen, scheenbeschermers en bandage (voor een proefles mag je deze van ons lenen)

*Sportbroek en een T-shirt zonder ritsen en/of knopen.
*Een bidon gevuld met water (geen andere vloeistoffen zoals limonade)
*Iedere deelnemer sport bij ons op blote voeten (wij hebben een zaal vol judomatten)
*Geen losse sierraden
*Geen kauwgom

Aanschaf eigen sportspullen:

bokszaktraining mayru center zetten sportschool betuweBokshandschoenen, scheenbeschermers en bandage mag je van ons lenen voor een proefles. Ondanks dat wij voor iedereen één gratis en vrijblijvende proefles hanteren, is het mogelijk om onze leenbeschermers maximaal drie keer te lenen. Na deze drie keer is het verplicht eigen beschermers aan te schaffen/in bezit te hebben.

Deze beschermers zijn bij ons te verkrijgen in diverse vormen, maten en kleuren. Wij staan graag voor je klaar om je te adviseren welke spullen voor jou geschikt zouden zijn. Uiteraard ben je vrij om elders sportspullen aan te schaffen. Bij twijfel verzoeken wij om met ons te overleggen of de beschermers geschikt zijn voor deze training. Wij kunnen uit veiligheidsoverweging beschermers van bepaalde kwaliteit en/of met bepaalde bedrukkingen weigeren.

Bekijk hieronder het lesrooster specifiek voor bokszaktraining:

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG
09:00 - 10:00 Bokszaktraining 13jr+09:00 - 09:45
10:00 - 11:00
11:00 - 12:00
12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
14:00 - 15:00
15:00 - 16:00
16:00 - 17:00
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00 Bokszaktraining 13jr+19:15 - 20:00
20:00 - 21:00 Bokszaktraining 13jr+20:00 - 20:45Bokszaktraining 13jr+20:00 - 20:45
Uitgezonderd onderstaande (feest)dagen

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG
09:00 - 10:00 Bokszaktraining 13jr+09:00 - 09:45
10:00 - 11:00
11:00 - 12:00
12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
14:00 - 15:00
15:00 - 16:00
16:00 - 17:00
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00 Bokszaktraining 13jr+19:15 - 20:00
20:00 - 21:00 Bokszaktraining 13jr+20:00 - 20:45Bokszaktraining 13jr+20:00 - 20:45
Uitgezonderd onderstaande (feest)dagen

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

Één op één trainingen:

Bokszaktraining mayru center zettensportschool MartheIntake:
Het is mogelijk om bij ons één op één trainingen te plannen en te volgen. Dit gaat aan de hand van een intakegesprek. Door dit gesprek kunnen wij een goed beeld krijgen van jouw hulpvragen. Ook bespreken we de verwachtingen en waar jij op dat moment fysiek en/of mentaal tegenaan loopt. Houdt rekening met een wachttijd van gemiddeld een maand i.v.m. de grote vraag voor deze één op één trainingen.

De trainingen zelf:
Deze worden gegeven bij Mayru Center in Zetten op momenten dat er geen andere mensen aanwezig zijn, afgezien van bijvoorbeeld personeel in een andere ruimte. Hierdoor krijg jij alle ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen en uiten in een vertrouwde omgeving. Bij deelnemers van 18 jaar en jonger dient er één begeleidende persoon mee te komen tijdens de training. Dit hoeft niet in dezelfde ruimte te zijn. Diegene die mee komt mag een vriend of vriendin zijn of een ouder/verzorger. Dit is om de juiste opvang te bieden na een training. De training zal worden begeleid op basis van de eerdere intake en is dus altijd op maat gemaakt voor jouw doelen.

Na de eerste training:
Je gaat samen met de docent de inzichten en ervaringen bespreken en wat deze hebben opgeleverd. Dit zijn onderwerpen als: Welke ervaringen heb jij persoonlijk overgehouden aan de training en wat heb je geleerd.

Vervolgtrainingen:
We bespreken de resultaten van de voorgaande training(en) en passen hierop, waar nodig, jouw wensen en behoeftes aan. Welke zaken spelen er privé en waar loop jij fysiek en mentaal nog tegenaan? Heb jij nog andere (nieuwe) doelen en/of wil je hier ook mee aan de slag?

Na de vervolgtraining(en):
We gaan samen bekijken hoeveel lessen je denkt nodig te hebben. Dit kan voor de één een enkele les zijn, voor de andere een traject van tien lessen. Op basis van de intake maakt de docent een doelstelling en op basis van deze doelstelling schatting van het aantal trainingen. Het kan altijd zo zijn dat het voor jou beter voelt om het aantal trainingen te verminderen of juist uit te breiden, dan zal dit altijd in goed overleg gaan. Het kan ook zijn dat we samen beslissen om in te stromen in één van onze reguliere lessen. Het is ook mogelijk deel te nemen aan de groepslessen bokszaktraining en tegelijk één op één training te blijven volgen.

Voor meer informatie, een intake of het inplannen van één op één trainingen kun je contact met ons opnemen via info@mayrucenter.nl

Onze professionele bokszak ophanging:

Uniek:
Bij bokszaktraining hoort uiteraard een professionele ophanging. Wij hebben hiervoor een ingenieursbureau in de arm genomen. Deze heeft in samenwerking met een constructeur een volledige ophanging gerealiseerd die zorgt voor maar liefst 18 bokszakken. Afhankelijk van het type les sporten er dan 18 of zelfs 36 deelnemers tegelijk., De sfeer is fantastisch, de motivatie nog sterker. Deze ophanging is volledig berekend om veilig de klappen op te kunnen vangen. Onze ophanging is, voor zover uiteraard bekend, nergens anders op deze professionele manier en met zorg uitgevoerd.

Onderhoud en veiligheid:
We controleren na iedere les onze ophanging en noteren alle onderhoud in een logboek. Of het nou gaat om het aanbrengen van nieuwe vet/smeermiddel of het preventief vervangen van een ketting, wij gaan voor hoge kwaliteit! Ook hebben wij de standaard bijgeleverde kettingen en haken vervangen door een type wat een slag groter en sterker is. Op deze manier is onze bokszaktraining niet alleen uniek in stijl. Ook op het gebied van veiligheid onderscheiden wij ons met daadkracht.

bokszakophanging Mayru Center specialist2

Bandage wikkelen:

Bandage wikkel je om je hand en pols heen om extra stevigheid te krijgen tijdens een training. Naast de versteviging dienen bandage’s ook voor het opvangen van het zweet. Bandage’s zijn makkelijk te wassen in de wasmachine en kosten gemiddeld ongeveer zo’n €9,95 per setje.

De manier van wikkelen is sterk afhankelijk van persoonlijk voorkeur. Ondanks deze verschillen in wikkelen hebben wij twee filmpjes gemaakt hoe je een bandage kunt wikkelen. Het eerste filmpje is de volledige wikkelversie. Het twee filmpje dient als extra informatie waarom je iets wel of juist niet kan/wil doen.
Om veiligheidsredenen hebben wij er voor gekozen om geen contant geld in huis te hebben.

Je kunt bij ons de één op één trainingen alléén betalen per pin.

Groepslessen worden per maand voldaan middels automatische incasso.