• 02MRT
  2018

  J.M.A.® Life: Sterker ouder & kind

  sterker ouder en kind training roel van beveren mayru centerMet trots presenteren wij de J.M.A.® life training ‘sterker ouder & kind’

  Jullie kind leert veel op school: Rekenen, schrijven, tekenen… Maar leren: Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik daar mee, daar is deze training voor.


  In deze training willen wij kinderen leren om emoties beter te voelen, herkennen en dit vervolgens ook op de juiste manier te kunnen uiten naar hun ouders toe.

  Helder, duidelijker en vrolijker.

  We geven deze training op basis van onze jaren ervaring en opleidingen in de (sport)psychologie, pedagogiek, leiderschap, sport en spel. We gaan leren: Wat betekent het als je wint of verliest, het interpreteren van deze emotie (wat gebeurd er nu met mij) en het uiten van je emotie (wat voel ik en hoe zeg ik dit tegen papa of mama).

  Een unieke training gericht op de zelfontwikkeling van ieder kind en het versterken van de band tussen ouder en kind. We geven diverse trainingen ‘sterker ouder en kind’ maar iedere keer met een ander thema.

  LET OP: Dit is een workshop voor ouder EN kind. Dus één ouder doet mee samen met het kind aan dezelfde activiteiten. Om kwaliteit te kunnen bieden werken we met maximaal 7 koppels (14 personen) in deze training dus let op: Vol=vol.

  Interesse?

  Wanneer:
   Zaterdag 2 maart 2019
  Tijd: 12:00-14:00
  Leeftijd kinderen: 6 t/m 10 jaar oud
  De investering in jullie (1 ouder en 1 kind):
  €57,00
  Aanmelden: info@mayrucenter.nl
  Workshop docent: Roel van Beveren (www.roelvanbeveren.nl)
  Inclusief gratis koffie/thee/limonade.

  Terug naar workshop overzicht